METALL ROMLI MUSTAHKAMLAGICH EGILUVCHAN QISMINING ISH SHAROITLARINI BAHOLASH VA UNING REJIMINI BOSHQARISH - Bakirov, G‘.X.; Abdishukurovich, H.A.; Nurxonov, X.A. (Sanoatda raqamli texnologiyalar, 2023)
Maqolada kon lahimi atrofidagi massivning deformatsiyalanish jarayoni, massivning kon lahimi mustahkamlagichiga ta’sir qilishi natijasida mustahkamlagich ish qobilyati yo‘qotilishi kabi muammolar o‘rganilgan va yechimlar qabul qilingan.