ISHLAB CHQARISH XONALARI HAVOSINI OPTIMALLASHTIRISH UCHUN KONDITSIONER USKUNASINING ISHINI QIYOSIY TAHLIL QILISH VA UNI MODELLASHTIRISH - Laylo, Ashurova (Sanoatda raqamli texnologiyalar, 2023)
Ishlab chiqarish xonalarida mehnat sharoitlarini optimal holatini ta’minlash uchun konditsioner uskunasining ishlash prinsipi kompyuter “Ansys” dasturiy ta’minoti asosida matematik modellashtirish usullarida qiyosiy tahlil qilindi. Asosiy e’tibor bir nechta multifizik jarayonlarni simulyatsiya qilish dasturlarida qо‘llaniladigan cheklangan elementlar usuliga qaratilgan.