ҚАШҚАДАРЁ ВИЛОЯТИ ШАРОИТИДА ҲИМОЯЛАНГАН ЖОЙЛАРДА ПОМИДОР ВА САБЗАВОТЛАР КЎЧАТЛАРИНИ ЕТИШТИРИШ - Усманов , Носир; Суюнова , Гулҳаё (Innovatsion texnologiyalar, 2023)
Қашқадарё вилояти суғориладиган оч тусли тупроқлари шароитида плёнкали иссиқхонада кузги ва баҳорги муддатларда помидор ва сабзавот экинлари кўчатларини экиш, парваришлаш ва етиштириш агротехникасининг таъсири ўрганилди.