TURIZMDA INNOVATSION FAOLIYATNI DAVLAT TOMONIDAN QO‘LLAB-QUVVATLASHNING IQTISODIY MEXANIZMLARINI TAKOMILLASHTIRISH - Jabborova , Zuhra (Innovatsion texnologiyalar, 2023)
Maqolada turizm xizmatlari sohasida innovatsion faoliyatni rivojlantirish yo‘nalishlari va innovatsion faoliyatni davlat tomonidan qo‘llab-quvvatlashning iqtisodiy mexanizmlarini takomillashtirish hamda innovatsion texnologiyalar, ularning mazmuni, qo‘llanilishi va samaradorligi bo‘yicha taklif va tavsiyalar berilgan.