QISHLOQ XO‘JALIGI SAMARADORLIGINI OSHIRISHNING INNOVATSION TASHKIL ETUVCHILARI - Rasulov, Sodiq (Innovatsion texnologiyalar, 2023)
Maqolada qishloq xo‘jaligida innovatsiyalarni izchil joriy qilish orqali qishloq xo‘jaligini intensiv rivojlantirish, innovatsion ishlanmalarni moliyalashtirish imkoniyatlarini xo‘jalik toifalari bo‘yicha baholash, qishloq xo‘jaligi tashkilotlari innovatsion tarkibining konseptual modellari, O‘zbekistondagi institutsional muhitning maqsadli yo‘nalishlari bo‘yicha takliflar berilgan.