КОММУНАЛ ХИЗМАТ КЎРСАТИШ СОҲАСИНИНГ ХОРИЖ ТАЖРИБАСИ ВА МАМЛАКАТИМИЗДА УЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ ЙЎЛЛАРИ - Бобоқулов, Санжар (Innovatsion texnologiyalar, 2022)
Ушбу мақолада муаллифнинг хорижий мамлакатлар коммунал хизмат кўрсатиш тизими тажрибаси, инфратузилмаси, соҳа механизмидан самарали фойдаланиш орқали республикамиз коммунал хизмат кўрсатиш тизимини ривожлантириш бўйича фикрлар келтирилган ҳамда таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.