БУХОРО ВОҲАСИ ТУРЛИ ДАРАЖАДА ШЎРЛАНГАН СУҒОРИЛАДИГАН ТУПРОҚЛАРИ ШАРОИТИДА ИНТЕНСИВ КУЗГИ БУҒДОЙ НАВЛАРИНИНГ ХУСУСИЯТЛАРИ ВА ҲОСИЛДОРЛИГИ - Ахмедов, Муҳаммаджон; Шарипов, Одилжон; Адолатова, Шахноза (Innovatsion texnologiyalar, 2022)
Краснодар селекциясига мансуб Веха, Гурт, Зимница, Безостая 100 кузги буғдой навларининг шўрланишга, қурғоқчиликка таъсири, ўсиши, ривожланиши ва экиш муддатларининг навларнинг ҳосилдорлигига таъсири ўрганилган.