ГРУНТ ЎЗAНЛИ КАНАЛ КЎНДАЛАНГ КЕСИМИНИНГ ДЕФОРМАЦИЯСИ - Хазратов, Алишер (Innovatsion texnologiyalar, 2022)
Ушбу мақолада грунт ўзанли канал кўндаланг кесими деформациясининг кесим бўйича тақсимланиши масалалари лаборатория шароитида ўрганилган. Тадқиқот натижаларининг оқизиқ транспортини моделлаштиришда аҳамияти тақдим қилинган.