DIN VA MADANIYATNING О‘ZARO TA’SIRLASHUVIGA DOIR PSIXOLOGIK TALQINLAR - Abduraxmanova , Nafosat (Journal of Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada din va diniy madaniyatga doir psixologik qonuniyatlarning asosiy qoidalari, din va madaniyatning о‘zaro ta’sirlashuvi, ular о‘rtasidagi о‘zaro ta’sirning mumkin bо‘lgan modellarini taqqoslash yoritilgan.