BOSHQARUV TIZIMI TO’G’RISIDA TUSHUNCHA - Taylanova , Sh (Journal of Social Sciences, 2024)
maqolada boshqaruv tizimi to’g’risida tushunchalarning mazmun va mohiyati hamda ularning o’zaro umumiy tomonlari, o’quvchilarni tarbiyalashdagi roli va o’rni ko’rsatib berilgan.