BARQAROR RIVOJLANISHNING DOLZARB JIHATLARI - Tangirov, Nizom (Journal of Social Sciences, 2024)
Mazkur maqolada barqaror rivojlanish g‘oyasining nazariy-amaliy ahamiyati falsafiy tahlil etilgan. Barqaror rivojlanish g‘oyasi hozirgi kunda global muammolar tizimini o‘rganish va o‘rgatishning samaradorligini oshirishda muhim metodologik ahamiyat kasb etadi.