QAMASHI SUV OMBORINING QURILISHI TARIXI - Raximov , Asror (Journal of Social Sciences, 2024)
Sovet hukumati tomonidan XX asrning 50-yillarida Qashqadaryo vohasida bunyod etilgan irrigatsiya inshootlaridan biri Qamashi suv omborining qurilish tarixi haqida so‘z boradi.