ЎЗБЕК ОИЛАЛАРИДА ЁШ КЕЛИН-КУЁВ ПСИХОЛОГИК ҚИЁФАСИНИ ИФОДАЛОВЧИ ХУЛҚ-АТВОРНИНГ ЭМПИРИК КЎРСАТКИЧЛАРИ - Жабборов, Азим; Алимардонова, Раъно (Journal of Social Sciences, 2022)
Ушбу мақола ўзбек оилаларида ёш келин-куёв психологик қиёфасини ифодаловчи хулқ-атворнинг эмпирик кўрсаткичларига бағишланган бўлиб, унда Т.Лири методикаси ёрдамида ўрганилган натижаларнинг психологик талқини берилган.