ЎҚУВ ЛУҒАТЛАРИДА ОЛАМНИНГ ФРАЗЕОЛОГИК ТАСВИРИ - Раджабова , Зиёдахон (Journal of Social Sciences, 2022)
Ушбу мақолада оламнинг фразеологик тасвирини турли аспектларда ёритиш, оламнинг фразеологик манзараси, фразеологик бирликларнинг тарихий ва этимологик таҳлили ҳақида сўз боради.