ҲУСАЙН ВОИЗ КОШИФИЙНИНГ АХЛОҚИЙ ҚАРАШЛАРИДА РAЦИОНАЛЛИК ХУСУСИЯТЛАРИ - А.Азизкулов, А.Азизкулов; А.Алимов, А.Алимов (Journal of Social Sciences, 2022)
Ушбу мақолада Ҳусайн Воиз Кошифийнинг илмий меросида ахлоқий қарашлар ва тамойилларниинг хусусияти илмий методологик жиҳатдан таҳлил этилади. Мақолада алломанинг ахлоқий қарашларида рaционаллик хусусиятининг моҳияти ёритиб берилган.