ИБРОҲИМБЕК ҚЎРБОШИНИНГ 15 НАФАР САФДОШИ ФАОЛИЯТИ - Mamasaliev, Mirzaulug; Ражабов, Қаҳрамон (Journal of Social Sciences, 2022)
Шарқий Бухорода фаолият кўрсатган Иброҳимбек қўрбошининг жасур сафдошлари ва лашкарбошилари кўп бўлган[1]. Ушбу мақолада сўз унинг совет режимига қарши қуролли курашни охиригача матонат билан давом эттирган 15 нафар жасур сафдоши ҳақида юритилади. [1] Бу ҳақда қаранг: Ражабов Қ. Иброҳимбек қўрбоши жасорати ва қисмати // “Ijtimoiy fanlar” jurnali. 2022. №1. – Б.8-19.