Qishloq maktabi o’quvchilarining asosiy oziq moddalar bilan ta’minlanishini o’rganishga doir
Keywords:
Овқатланиш, Qishloq, MaktabAbstract
Qishloq maktabi o’quvchilarining asosiy oziq moddalar bilan ta’minlanishini o’rganishga doir
References
Rakhmatullayev, Y. (2017). Қишлоқ мактаби ўқувчиларининг овқатланишида озиқ-овқат маҳсулотларини таркиби . Electron Library Karshi EEI, 1(02). Retrieved from https://ojs.qmii.uz/index.php/el/article/view/70
Rakhmatullayev, Y. (2017). Абу Али ибн Сино таълимотида қабзият ва уни бартараф қилишда соғлом овқатланишнинг ўрни . Electron Library Karshi EEI, 1(02). Retrieved from https://ojs.qmii.uz/index.php/el/article/view/68
Y. Rakhmatullayev, “Provision of vitamins to the students of the vocational college of the city of Karshi”, Electron library Karshi EEI, vol. 1, no. 02, Dec. 2017.
Чулиев И., Рахматуллаев Ё. ВЛИЯНИЕ ПРОИЗВОДНЫХ ГЛИЦИРРЕТОВОЙ КИСЛОТЫ НА ПАССИВНУЮ ПРОНИЦАЕМОСТЬ МЕМБРАН МИТОХОНДРИЙ //Проблеми та перспективи розвитку науки на початку третього тисячоліття у країнах Європи та Азії. – С. 26.
Rakhmatullayev, Y. 2014. To‘g‘ri ovqatlanish va bolalar salomatligi. Electron library Karshi EEI. 1, 01 (Jan. 2014).
Rakhmatullayev, Y. “O‘quvchilarning Ratsional Ovqatlanishini Tashkil Etishda Muhim Omil”. Electron Library Karshi EEI, vol. 1, no. 01, May 2014, https://ojs.qmii.uz/index.php/el/article/view/73.
Курбанов Ш. К., Рахматуллаев Ё. Ш., Дустов К. Т. Фактическое питание учащихся сельских общеобразовательных школ южных районов Узбекистана //ТЕХНОЛОГИИ ПРОИЗВОДСТВА ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ПИТАНИЯ И ЭКСПЕРТИЗА ТОВАРОВ. – 2015. – С. 105-106.
ДУСТОВ К. Т. и др. ФАКТИЧЕСКОЕ ПИТАНИЕ МОЛОДЫХ КУРАШИСТОВ И ЕГО РАЦИОНАЛИЗАЦИЯ //Юность и Знания-Гарантия Успеха-2015. – 2015. – С. 104-105.
Rakhmatullayev, Y. “Issues of Rational Nutrition in the Legacy of Abu Ali Ibn Sina”. Electron Library Karshi EEI, vol. 1, no. 03, Aug. 2015, https://ojs.qmii.uz/index.php/el/article/view/75.
Y. Rakhmatullayev, “Abu Ali ibn Sina on physical activity and diet”, Electron library Karshi EEI, vol. 1, no. 03, Nov. 2015.
Рахматуллаев Ё. Ш., Курбанов А. Ш., Буранова Г. Б. ОБЕСПЕЧЕННОСТЬ МИНЕРАЛЬНЫМИ ВЕЩЕСТВАМИ ПРЕПОДАВАТЕЛЕЙ КОЛЛЕДЖА В ЮЖНОМ РЕГИОНЕ УЗБЕКИСТАНА //Приоритеты мировой науки: эксперимент и научная дискуссия. – 2016. – С. 39-42.
Рахматуллаев Ё. Ш., Махмудов Р. И. ФИЗИЧЕСКОЕ РАЗВИТИЕ УЧАЩИХСЯ СЕЛЬСКИХ ШКОЛ КАШКАДАРЬИНСКОЙ ОБЛАСТИ //Актуальные научные исследования в современном мире. – 2016. – №. 10-4. – С. 14-16.
Рахматуллаев Ё. Ш., Хайитова М. С., Дильмуратова Ш. Ш. ВИТАМИНЫ В СУТОЧНОМ РАЦИОНЕ УЧАЩИХСЯ СЕЛЬСКИХ ОБЩЕОБРАЗОВАТЕЛЬНЫХ ШКОЛ //Актуальные научные исследования в современном мире. – 2016. – №. 12-2. – С. 20-23.
Rakhmatullayev, Yorqin. “The Importance of the Customer in Organizing a Healthy Diet”. Electron library Karshi EEI 1, no. 01 (November 18, 2016). Accessed November 18, 2022. https://ojs.qmii.uz/index.php/el/article/view/78.
Y. Rakhmatullayev, “Healthy nutrition of students of rural secondary schools and vocational colleges”, Electron library Karshi EEI, vol. 1, no. 01, Dec. 2016.
Рахматуллаев Ё. Ш., Халимов М. З. ОБЕСПЕЧЕННОСТЬ ЭССЕНИАЛЬНЫМИ ПИЩЕВЫМИ ВЕЩЕСТВАМИ УЧАЩИХСЯ КОЛЛЕДЖА ГОРОДА КАРШИ //Актуальные научные исследования в современном мире. – 2017. – №. 5-9. – С. 50-53.
Чулиев И. Н., Камбурова BC Д. А. 2 (М-цитизин) этил-3-0-ацетил-18 3 Н-глицерретат как модификатор мегаканала митохондрий //ДАН РУз. – 2005. – №. 1. – С. 41-47.
Chuliev I. N. et al. Influence of clycyrrhytinic acid and its derivatives on permeability of mitochondrial membrane //International workshop on biotechnology commersialization and security, dedicated to the 90th Anniversary of Academician Sadykov, 14-17 october. – 2003. – С. 103.
ЧУЛИЕВ И. Н. и др. 2 (N-ЦИТИЗИН) ЭТИЛ-3-О-АЦЕТИЛ-18ẞН-ГЛИЦИРРЕТАТ КАК МОДИФИКАТОР МЕГАКАНАЛА МИТОХОНДРИЙ //Доклады Академии наук Республики Узбекистан. – 2005. – №. 1. – С. 42.
Чулиев И. Н. и др. ИЗУЧЕНИЕ АНТИОКСИДАНТНЫХ И ПРООКСИДАНТНЫХ СВОЙСТВ ПРОИЗВОДНЫХ ГЛИЦИРРЕТОВОЙ КИСЛОТЫ //Студенческий вестник. – 2018. – №. 11-2. – С. 92-95.
Чулиев И. Н. и др. РОЛЬ ЦСА-ЧУВСТВИТЕЛЬНОЙ ПОРЫ МИТОХОНДРИЙ В РЕГУЛЯЦИИ ФИЗИОЛОГИЧЕСКИХ ПРОЦЕССОВ //Студенческий вестник. – 2018. – №. 11-2. – С. 77-80.