ДЕҲҚОН ХЎЖАЛИКЛАРИ ВА АҲОЛИНИНГ ТОМОРҚА ЕРЛАРИДА МАҲСУЛОТ ЕТИШТИРИШ САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШ ИСТИҚБОЛЛАРИ - Очилова , Наргиза (THE INNOVATION ECONOMY, 2023)
Ушбу мақолада Қашқадарё вилояти деҳқон хўжаликлари ва аҳолининг томорқа ерларида маҳсулот етиштириш ҳолати ва уларнинг самарадорлигини ошириш борасидаги муаммо ва камчиликлар ўрганилган ҳамда таҳлил қилинган. Олиб борилган тадқиқот натижаларидан келиб чиққан ҳолда хулоса ва таклифлар ишлаб чиқилган.