OZIQ-OVQAT XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHDA O‘SIMLIKCHILIK TARMOG‘INI INNOVATSION RIVOJLANTIRISH - Pirimqulov , J (THE INNOVATION ECONOMY, 2023)
Ushbu maqolada aholini oziq ovqatga bo’lgan talabini qondirishda o’simlikchilik tarmog’ining o’rni tahlil qilinadi. Shuningdek, o’simlikchilik tarmog‘ini innovatsion rivojlantirish yо‘nalishlari ko’rib chiqiladi.