ENERGETIK OBYEKTLARDA IKKILAMCHI ENERGIYA MANBALARI VA RESURSLARINING ISSIQLIK-TEXNIK TAHLILI - Xujakulov , S.M.; Pardayev , Z.E. (Muqobil energetika, 2023)
Maqolada sanoat korxonalarida, xususan energetik obyektlarda ikkilamchi energiya resurslarini paydo bo‘lishi va uning potensialidan foydalanish imkoniyatlari bo‘yicha olib borilgan ilmiy izlanishlar natijalari o‘rganib chiqilgan hamda sanoat sohalarida paydo bo‘ladigan ikkilamchi energiya resurslarining turlari tahlil qilingan, foydalanish imkoniyatlari baholangan.