ҚАЙТА ТИКЛАНАДИГАН ЭНЕРГИЯ МАНБАЛАРИГА АСОСЛАНГАН ЛОКАЛ ЭНЕРГИЯ ТИЗИМЛАРИНИНГ САМАРАДОРЛИГИНИ АНИҚЛАШ - Уришев , Б.У.; Умиров , А.П.; Қуватов , У.Ж.; Жомуродова, М.К. (Muqobil energetika, 2022)
Мақолада жаҳон энергетикасида тез ривожланаётган локал энергетик тизимлар тўғрисида маълумотлар келтирилган, ушбу тизимлар таркибидаги қайта тикланувчи энергия манбаларига асосланган энергетик қурилмаларнинг самарадорлигини аниқлаш бўйича ҳисоблар натижалари келтирилган.